Horner verwacht meer duidelijkheid na Jeddah: "We hebben daar maar één dataset van"

Horner verwacht meer duidelijkheid na Jeddah: "We hebben daar maar één dataset van"

door Matthijs Bos

Christian Horner, teambaas van Red Bull, kijkt vooruit op de race in Jeddah. Red Bull wordt wederom als de grote favoriet gezien, maar Horner wilt eerst presteren voordat er gepraat wordt.

Nog niks gewonnen voor Horner

Christian Horner richt zijn blik logischer wijs op de race van Jeddah. Bij de GP van Jeddah worden de ogen wederom gericht op de RB19. De auto die in Bahrein extreem heerste. Christian Horner is alleen niet zo fan van de hoge verwachtingen van Red Bull. In Jeddah zou de RB19 wel eens tegen kunnen vallen. Jeddah is namelijk een straatcircuits en daar hopen de Mercedessen over het algemeen sterk te zijn.

"Laten we kijken naar Jeddah, Melbourne daarna. Ik denk dat als we twee of drie circuits achter de rug hebben, we een veel beter beeld krijgen van de sterke en zwakke punten van onze auto en onze tegenstanders."

Christian Horner

"Het probleem is dat we maar één dataset hebben en dat is op dit circuit", redeneerde teambaas Christian Horner in Bahrein. "Dus we nemen niets als vanzelfsprekend aan.

Verstappen kijkt uit op Jeddah

Ook Max Verstappen blikte vooruit op Jeddah, hij denkt dat de Ferrari's "vrij snel zijn op het rechte stuk, iets wat in Jeddah heel fijn is om te hebben."

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk