'Ricciardo veel getalenteerder dan Perez, hij hoort in de RB19 te zitten'

'Ricciardo veel getalenteerder dan Perez, hij hoort in de RB19 te zitten'

door Matthijs Bos

Daniel Ricciardo is dit jaar de reserve coureur van Red Bull, tot verbazing van sommige F1-fans, zo ook de gastheer van de podcast: Missed Apex, Alex Vangeen. Alex vindt dat Red Bull Racing Sergio Perez moet dumpen, en dat Daniel Ricciardo naast Max Verstappen in de auto moet zitten. Ricciardo wordt nu vooral gebruikt voor zijn populariteit bij marketingcampagnes.

Ricciardo betere teamgenoot dan Perez?

Ricciardo, wist dat als hij terug zou komen bij Red Bull, dat hij geen vaste plek op de grid kreeg, en dus moest deelnemen aan marketingcampagnes. Ricciardo sloot zijn laatste seizoen als coureur teleurstellend af. Bij McLaren wist hij niet te imponeren en werd de laan uit gewezen, terwijl hij nog een éénjarig contract had voor 2023.

Alex Vangeen, host van de podcast Missed Apex, denkt dat Ricciardo het beter zou doen als tweede coureur naast Verstappen. Vangeen stelde dat hij Ricciardo vele malen getalenteerder vindt dan Perez en daarom de plaats van de Mexicaan zou moeten innemen.

"Hij is te getalenteerd om deze shit te doen! Veel getalenteerder dan Perez. Toen Dan nog bij Red Bull zat, kon hij Max tenminste een uitdaging geven."

Alex Vangeen op twitter naar aanleiding van de podcast

Red Bull Racing heeft al ontkend dat Ricciardo gebruikt zal worden als vervanger van Perez. Toch blijven fans zich afvragen of de combinatie Max/Daniel beter is dan Max/Sergio.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk