Wolff sneert na afloop GP Singapore weer richting Red Bull Racing

Wolff sneert na afloop GP Singapore weer richting Red Bull Racing

door Jarlo

Mercedes-teambaas, Toto Wolff, heeft onlangs zijn reactie gegeven na afloop van de Grand Prix van Singapore. De Oostenrijker verlaat het Marina Bay Street Circuit met gemengde gevoelens.

De Grand Prix van Singapore bood ongetwijfeld de grootste spanningsboog van dit seizoen. Voor het eerst dit jaar wist Red Bull niet te winnen, wat een vermakelijk gevecht voor de winst opleverde tussen Ferrari, Mercedes en McLaren. George Russell leek met zijn nieuwe medium banden een grote kans te maken op de winst, voordat de laatstgenoemde in de laatste ronde de muur raakte, en daarmee een buitengewoon pijnlijke DNF pakte. Uiteindelijk won polesitter Carlos Sainz, voor Lando Norris en Lewis Hamilton.

Wolff deelt indirecte sneer uit naar Red Bull 

Ondanks de crash van zijn coureur, George Russell, houdt Wolff een relatief voldaan gevoel over aan de race in Singapore. Zoals wel vaker, kon de Oostenrijker het niet laten om Red Bull niet te betrekken. Dit keer werd er een indirecte sneer uitgedeeld aan het adres van Red Bull.

"Het is een verademing dat we een andere winnaar hebben, we hebben een podium zonder hen (Red Bull Racing). Je moet de kleine positieve dingen nemen in een jaar van dominantie.” 

Toto Wolff - Teambaas Mercedes

F1-coureurs blikken vooruit op GP Japan

Ferrari-coureur, Charles, Leclerc, en Aston Martin-coureur, Fernando Alonso, gaan ervan uit dat Red Bull gewoon weer favoriet zal zijn tijdens de Grand Prix van Japan. Dat lieten ze weten na afloop van de GP van Singapore.

"Ik zou mij niet te veel laten meeslepen, ik denk dat Red Bull altijd de belangrijkste jongens zijn om te verslaan, en ik denk dat ze in Japan weer terug zullen zijn op het niveau van voor Singapore", aldus Leclerc.

Alonso gaf Leclerc daarin gelijk: "Ik verwacht dat Red Bull zal domineren in Japan. Singapore was in het verleden ook niet goed voor Mercedes, toen ze het kampioenschap domineerden, dus het is een heel speciaal raceweekend."

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk